S-Lux Apartmani se nalaze u samom srcu Petrovca, u blizini autobuske stanice, Hotela "W-Grand" i Hotela "Đurić". Od apartmana do mora vodi direktna ulica koja, nakon 50 metara, nailazi na raskršće za gradsku plažu (3 minuta hoda) i plažu Lučice (7 minuta hoda).

Kliknite na Mape ukoliko želite da ih vidite uvećane i sa više detalja.

     
 

Crna Gora (crvena oznaka) je Mediteranska zemlja koja se svojim visokim planinama visoko izdiže iznad Jadranskog mora (najviši vrh preko 2500 m nadmorske visine). Mediteranska, Kontinentalna i planinska klima susreću se na svega 160 dužnih kilometara (od mora do sjeverne granice).

Do Crne Gore se može doći avionom iz svih značajnijih evropskih centara na aerodromima Tivat i Podgorica.

Kopnenim putem do Crne Gore se dolazi automobilom, autobusom iz svih pravaca preko susjednih zemalja, dok se iz pravca Srbije (Beograda) može doći i vozom.

Pomorski putevi su tradicionalno vezani za Crnu Goru i njene Luke: Bar, Budvu, Kotor i Herceg Novi koje su osposobljene da prihvate velike trgovačke i putniče brodove, kao i manje i mega jahte.

 

Do Petrovca se stiže preko magistralnih pravaca Budva-Petrovac, Podgorica - Petrovac i Bar-Petrovac. Ovi pravci označeni su plavom bojom na mapi (klikni na mapu za uvećenje i detalje).

Na mapi je prikazan ulaz u Petrovac koji vodi glavnom ulicom (put označen crvenom) do autobuske stanice, zatim do raskrsnice ispred hotela Palas, koja vodi lijevo i kružno nazad do autobuske stanice. Prolazi se pored restorana i apartmana "Pod lozom" i potom, nakon 20 m do S-Lux apartmana koji se nalaze tačno na uglu raskrsnice sa desne strane.

Od samih apartmana se može istim putem nazad ili ulicom ispod samih apartmana (označeno zelenom bojom) - stići do gradske plaže, plaže Lučice, zatim tržnog centra "Voli", pošte, pijace, doma zdravlja...

Naravno, u slučaju da dolazite vlastitim automobilom i da ipak niste uspjeli da se snađete, ili sumnjate da će te tačno protumačiti mapu kako da stignete do nas - mi ćemo organizovati doček.

     
Ukoliko su vam potrebni bilo kakvi drugi detalji - kako da stignete do nas, ili bilo šta što je vezano za naše usluge i smještajne kapacitete - budite slobodni da nam se obratite na mail ili kontakt telefone.
mapa_index mapa_kontakt mapa_home